Vann 72 miljoner kronor på Hall of Gods

NetEnt’s Hall of Gods säkrar en tidig julklapp för en lycklig brittisk spelare efter en jackpot på € 7,2 miljoner, nästan 72 miljoner svenska kronor.

NetEnt som är en ledande leverantör av digitala spellösningar har möjliggjort att en spelare har fått den perfekta starten på julen efter att ha landat en vinst på € 7,205,687.82. Detta är den andra stora vinsten på Hall of Gods under de senaste sex månaderna.

Denna härliga jackpottvinst vanns i Casumos online casino och vinnaren Neil från Aberdeen, Skottland spelade den stationära versionen av Hall of Gods och lyckades ta hem den enorma jackpotten.

Hall of Gods som har ett tema från den nordiska mytologin har en progressiv jackpot och är en del av NetEnts jackpotnätverk. Det är  5-hjuls slot med trippla jackpottar och med Midgard-ormen som en wild och Odin som scattersymbolen.

NetEnt erbjuder branschens största globala online jackpottar och Hall of Gods såg sin andra mega jackpott på sex månader. Förra vinsten gick till en norsk spelare som vann flera miljoner euro i juni.

Henrik Fagerlund, Chief Product Officer på NetEnt, sa:

Det är så glädjande för oss att ett av våra spel har förhoppningsvis gjort någon väldigt glad. ”Hall of Gods ™ har visat sig vara en favorit bland NetEnt fans och har nu delat ut sin andra jackpott vinnare inom sex månader. Vi hoppas att våra populära jackpottspel fortsätter att belöna spelare med spänning och stora utbetalningar.

Förutom Hall of Gods erbjuder NetEnt poolade jackpottar i ett nätverk på Mega Fortune  och Arabian Nights. Mega Fortune  satte ett Guinness World  of Records för en rekordbetalning på en online-spelmaskin på 17,86 miljoner euro i januari 2013.

Inläggsförfattare: Fredrik