Stora vinster på betting

Stora vinster på betting

Sportbetting med höga odds – öka dina vinster idag

Har du någonsin funderat över hur mycket oddset påverkar dina vinster inom sport betting? Oavsett om du satsar på fotboll, tennis, golf, hästar, greyhound eller NHL betting så kommer det odds du satsar på att påverka dina chanser att ta hem stora vinster och tjäna pengar på sport betting.

Beroende på storleken på oddset kommer du att få olika mycket pengar i vinst. Små skillnader i odds mellan betting sidor blir i längden till stora belopp. Att välja höga odds är i längden lika viktigt som att kunna hantera spelkassan strategiskt. Föreställ dig att du som spelare vill satsa 1 000 kr på att Malmö FF vinner följande match i allsvenskan:

Spelbolag 1:

Malmö FF vs AIK

1             X            2

1.85     3.40       3.85

Spelbolag 2:

Malmö FF vs AIK

1             X            2

2.00     3.30       3.80

Här har vi två spelalternativ på odds från två olika spelbolag. Skillnaden i odds kan tyckas vara liten men när vi tittar närmare framgår konsekvenserna tydligt. En vinst med spelbolag 1 ger 850 kr i ren vinst, medan en vinst med spelbolag 2 ger 1000 kr i vinst. Det skiljer alltså 150 kr i ren vinst. Om du som spelare gör i snitt 5 liknande satsningar per vecka rinner vinsterna snabbt iväg, inom en månad har du gått miste om 3000 kr i ren vinst.

Du vill väl inte gå miste om tusentals kronor? Nu är det din tur att spela på den bettingsida som gång på erbjuder högst odds. Hundratals spelare har redan tagit del av en bra betting bonus. Registrera dig idag och få dina pengar direkt in på spelkontot!

Vi har här diskuterat vikten av att spela på höga odds och på så sätt öka dina chanser att tjäna pengar på sport betting. Precis som professionella sportbetting spelare väljer du att spela på bästa odds och därmed i längden vinna mer. Genom att vara medveten om skillnader i vinst vet du också hur viktigt det är att välja betting sidor som erbjuder höga odds.